SOEF

In 2020 is SOEF geboren in Koedijk. Het kind weer kind laten zijn, verstoppertje, tikkertje, even wat drinken met fruit en weer door, nog even verder bouwen aan de hut voordat de gezamenlijke week activiteit begint. Wij willen de kinderen geven wat wij ook hebben gekregen: buiten spelen voor gevorderden. Het is een avontuur, een ontdekkingsreis en met die nieuwsgierigheid én een flinke portie enthousiasme gaan wij samen met de kinderen naar buiten om plezier te maken. En als begeleiders vinden we het zó leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast meedoen. Zien we je snel? Verstoppertje begint zo.

SOEF Koedijk is een sportieve BSO die gevestigd is op het sportcomplex van SV Koedijk en door ons opgericht omdat we vinden dat kinderen steeds minder buiten spelen en bewegen. Kinderen besteden tegenwoordig meer tijd aan gamen en mobiele telefoons dan vroeger. Door middel van een variërend aanbod willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sport- en spel activiteiten zoals knotshockey, atletiek, pijl en boogschieten en honkbal.

Voor deze activiteiten hebben wij 3 verschillende ondergronden tot onze beschikking (kunstgras, asfalt en zand). We willen de kinderen graag laten ervaren hoe leuk dit is en als begeleiders vinden we het zó leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast mee doen. 

Voor meer informatie zie onze website www.bsosoef.nl